0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Druga grafika niezła choć wg mnie przesadziłeś z efektem na KRY przez co napis jest trochę nieczytelny
Cytat: MichW w Czerwiec 04, 2015, 07:48:13 pm Druga grafika niezła choć wg mnie przesadziłeś z efektem na KRY przez co napis jest trochę nieczytelnyWiem, że to osobista opinia, ale Miki nie słuchaj! Napis, tym bardziej na sygnie nie musi być przecież do bólu czytelny, bo to nie plakat reklamowy, na którym liczy się przekaż i łatwość odbioru. Widać Krychowiaka, większość ludzi go zna z twarzy, wiec napis to tylko dopełnienie...a wiec jakby tło... Także nie musi być zajebiście mocno widoczny a tutaj u Ciebie wyszedł fajnie i wpasował się w całosć Ale każdy może powiedzieć, że się nie znam albo nie wiem co mówię
Wiem, że to osobista opinia, ale Miki nie słuchaj! Napis, tym bardziej na sygnie nie musi być przecież do bólu czytelny, bo to nie plakat reklamowy, na którym liczy się przekaż i łatwość odbioru. Widać Krychowiaka, większość ludzi go zna z twarzy, wiec napis to tylko dopełnienie...a wiec jakby tło... Także nie musi być zajebiście mocno widoczny a tutaj u Ciebie wyszedł fajnie i wpasował się w całosć Ale każdy może powiedzieć, że się nie znam albo nie wiem co mówię