0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
w UPDATE v1 jest nesa ?:>
Jurado nie ma rąk:
Jeszcze co do kitsów- GKS B. - brak loga RAMB na tyle spodenek. Nie wiem czy na wszystkich, ale na "pa" na pewno.
nie ogarniam, już wszystko próbowałem, pes2015.exe działa normalnie, a po odpaleniu emoda dostaję czarny ekran miał ktoś coś takiego?
Cytat: NLP w Marzec 02, 2015, 09:24:21 pm nie ogarniam, już wszystko próbowałem, pes2015.exe działa normalnie, a po odpaleniu emoda dostaję czarny ekran miał ktoś coś takiego?Przekopiuj sobie settings.dat z moich dokumentów
Ja już swój problem naprawiłem, zagrałem kilka meczów, zatem mogę to już oficjalnie napisać- MOD JEST GENIALNY! Jesteście niesamowici. Jakie to piękne uczucie strzelać bramki Kownasiem czy Hamalainenem Nie wiem co nagrzebaliście w ustawieniach gry (albo to mi się wydaje), ale teraz gra się jeszcze lepiej. Bramkarze zachowują się świetnie. Gra jest dynamiczna. Oczywiście o napotkanych błędach będę informował, jak na razie rzucił mi się w oczy jak wyżej Teo i jego morda jak po kilku głębszych No i Arnaud Djoum z Lecha troszkę się postarzał, bo w modzie ma chyba 35 lat Więcej grzechów nie pamiętam, będę starał się wychwytywać jakieś chochliki i informować Was.Jeszcze raz wielkie gratulacje, zrobiliście piękną rzecz!