0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
nielogiczne jest to ze adriek jest przedemna.... rozegral jeden mecz wiecej i do tego ma slabszy bilans w bramkach...
Mi też gdzieś jeden mecz się zagubił, bo grałem 8 i mam 13 pkt.
Cytat: Pitch_black w Styczeń 22, 2015, 02:41:53 pm Mi też gdzieś jeden mecz się zagubił, bo grałem 8 i mam 13 pkt.może coś mi źle policzyło może źle coś ja zrobiłem między pierwszym a drugim miejscem to sieę przecież da skorygować ja nie jestem na bieżąco z meczami bo nie dam rady tabele uzupełniam jak coś zobaczę a nie widziałem akurat tutaj tego małego błędu w tabeli że tak nalicza , zaznaczam że tabelkę i terminarz robiłem w excelu na szybkiego aby jakoś to zliczało aby nie było to robione wszystko ręcznie na końcu tabeli i tak się to wszystko skoryguję a wystarczy za gapa przegra albo zremisuje mecz i wszystko się samo ustabilizuje .Na razie grajcie mecze i uaktualniajcie kolejki a będzie lepiej
Co ze Stanleyem? Rozegrał 1 mecz i mu się chyba nie śpieszy...Jakby co ja mogę za niego zagrać
Cytat: Dedo w Styczeń 23, 2015, 06:50:26 am Co ze Stanleyem? Rozegrał 1 mecz i mu się chyba nie śpieszy...Jakby co ja mogę za niego zagrać Napisałem wiadomość do niego, jesli nie odpowie do konca tygodnia zwolni się miejsce.
No i chyba dla piratek lipa...