Głosów w sumie: 14
Głosowanie skończone: Listopad 18, 2017, 08:58:01 am
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Pany bez przesady z tą ankietą, bo zaraz wszyscy się zlecą z propozycjami. Proponuje Stilon bo już w patchu jest, wystarczy lekki update i jest zrobiony. Oczywiście jak zostanie slot.
Tak szczerze jak bym miał wybierać to wybór pada na Widzew ze względu na dokonania w historii. Takie kluby jak np Motor mimo sympatii przez wyróżniających się userów tego forum to ... No właśnie, jeszcze obrażę kogoś i dostanę bana.
Przesady z ankietą IMO nie ma, i tak jest głosowanie, więc jeden głos nie wystarczy do zrobienia danego klubu. Jakbym miał wybrać 3 kluby to Motor, Stilon i Błękitni (dwa pierwsze must be).
Tak jak napisał Slavo te zasłużone będą a te co są w ankiecie to żaden nie jest jakoś wielce zasłużony i spośród tych trzeba coś wybrać.Cytat: Bloodslider w Listopad 11, 2017, 09:39:11 am Przesady z ankietą IMO nie ma, i tak jest głosowanie, więc jeden głos nie wystarczy do zrobienia danego klubu. Jakbym miał wybrać 3 kluby to Motor, Stilon i Błękitni (dwa pierwsze must be).Miałem na myśli to że im mniej znany klub tym większy problem np ze zdjęciami na kitsy także nie ma co przesadzać z klubami poniżej 3-4 ligi. Nie forsuje Stilonu bo sam go mogę sobie zrobić tylko żeby ekipa nie miała za dużo roboty a jak np. dla beki ludzie wybiorą FC Roztocze to już taki problem będzie
Będzie można w instalacji moda zrobić "ptaszkowy" wybór co chce się zainstalować? Np. Instalacja MODA:Ekstraklasa 1 Liga2 LigaStadionyReprezentacjePrzyśpiewki itd Czy będzie tylko pełna instalacja? Ile mniej więcej będzie zajmował MOD?
Ja mogę pomóc w tworzeniu zawodników jak by co