O kuzwa to ja sie zatrzymalem doipiero na usuwaniu tla ze zdjecia a wy juz jakies pant baszingu no no
Co do followersów to co ja mam powiedzieć?
Ja mam niby 5Mpix, ale sądzę, że to ma mały wpływ. Raczej jakość tego czegoś co odczytuje obraz jest ważna. Pamiętam jak miałem K800, on robił super zdjęcia mimo tych 3.2Mpix.
Cytat: Bloodslider w Wrzesień 22, 2014, 07:18:43 pm Co do followersów to co ja mam powiedzieć? Eee tam... Masz 28 a ja 15. Nie jest źle XDA ja 37 hue hue
Cytat: robert09 w Wrzesień 22, 2014, 08:37:03 pm Ja mam niby 5Mpix, ale sądzę, że to ma mały wpływ. Raczej jakość tego czegoś co odczytuje obraz jest ważna. Pamiętam jak miałem K800, on robił super zdjęcia mimo tych 3.2Mpix. Dużo też zależy od światła słonecznego. Też mam 5 mpx. Gdy jest słonecznie to zdjęcia wychodzą na prawdę fajnie (no chyba, że max zoom, to wtedy tragedia), a jak ciemno to pixeloza okropna. Jaki masz telefon? Też zależy od telefonu. Jednak w Lumii 625 na zdjęciach jest więcej ziarna niż np. przy Androidzie.Nie ma co komentować więcej Twoich zdjęć, bo wiesz, że mi się bardzo podobają.
Wow, mega. Fotoszopujesz te zdjecia czy to jest "tylko" zdjęcie?
Cytat: Dedo w Wrzesień 25, 2014, 04:56:20 pm Wow, mega. Fotoszopujesz te zdjecia czy to jest "tylko" zdjęcie? Są po lekkiej zabawie z kolorami, jasnością, kontrastem itp